: Overige nieuws Kabelzaken
 
 

Ziggo gestart met doorgifte SBS9

sbs9Kabelaar Ziggo is al gestart met de doorgifte van de nieuwe commerciële televisiezender SBS9 in haar digitale basispakket. De zender zelf gaat op 1 januari 2015 pas van start.

Lees meer

Kamp: Geen misbruik marktmacht nieuwe provider Cogas

glasvezelMinister Kamp (VVD) van Economische Zaken ziet geen problemen van misbruik van marktmacht bij Cogas nu per januari 2015 Ziggo aldaar als provider wordt ingeruild voor Caiway. 

Lees meer

België: Ook Proximus krijgt toegang tot kabel

rechtszaakIn tegenstelling tot Nederland gaat de Belgische kabel binnenkort open voor andere aanbieders. Aanbieder Proximus was eerder uitgesloten van deze toegang maar mag nu alsnog haar diensten aanbieden via de coax-kabel.

Lees meer

Ziggo: Er is geen 'Ajax-effect'

coaxkabelKabelaar Ziggo heeft vrijdag niet meer aanmeldingen of opzeggingen te verwerken gekregen dan normaal. Dat zegt woordvoerder Martijn Jonker van het kabelbedrijf

Lees meer

ACM: geen nieuwe marktanalyse kabel

coaxkabelEr komt geen nieuwe marktanalyse voor de kabel (omroepnetwerken). Dit stelt de ACM (Autoriteit Consument & Markten) bij monde van Tim Rosendahl in reactie op vragen van Mediamagazine.nl

Lees meer

Overgang Caiway gevolg verkoop deel aandelen Cogas Kabel

cogasDe overgang naar Caiway van de kabeltelevisiediensten bij Cogas die nu nog door Ziggo worden verzorgd, lijkt een logisch gevolg van de verkoop van de helft van Cogas-kabel aan de eigenaar van Caiway

Lees meer

Ziggo: ruimte om tarieven te verhogen

coaxkabelEr is ruimte om de tarieven bij Ziggo te verhogen. Dit stelde Bert Groenewegen, Chief Financiel Officer van Ziggo tijdens de laatste 'investor call' die Ziggo organiseerde.

Lees meer

Veel verzet tegen verdwijnen Ziggo op Cogas-kabel

coaxkabel(Update) Er is veel verontwaardiging en verzet bij de abonnees van Cogas over het verdwijnen van de diensten van Ziggo op het kabelnet. 

Lees meer

Kwartaalcijfers Ziggo: Last van consumentendepressie

ziggoUit de cijfers van het derde kwartaal van Ziggo blijkt dat er geen groei in omzet en klanten wordt gerealiseerd. Ook het operationeel resultaat daalde. Met name in het radio- en televisiesegment (r/tv)zijn er dalingen waarneembaar.

Lees meer

Ziggo verdwijnt van Cogas-kabel

coaxkabel(Update) Tienduizenden Ziggo- abonnees in Noord- en delen van centraal Twente moeten verplicht overstappen van Ziggo naar provider Caiway. Dit schrijft de krant Tubantia vandaag. 

Lees meer

Pagina 1 van 22