: Overige nieuws Kabelzaken
 
 

Wederom uitbreiding HbbTV-aanbod bij kabelaar SKV

coaxkabelKabelaar SKV uit Veendam heeft wederom een aantal televisiezenders voorzien van het HbbTV-signaal. Vanaf nu is HbbTV ook beschikbaar via Duitse tv zenders ARD Das Erste, SWR, WDR, Arte, MDR, NDR en de Spaanse zender TVE. 

Lees meer

Ziggo gaat ook regio Emmen aansluiten op UPC-netwerk

ziggoAanstaande vrijdag, 16 januari, worden de Ziggo-abonnees in de regio Emmen aangesloten op het digitale televisienetwerk van UPC.

Lees meer

Kabelaar Ziggo past tarieven aan

ziggoKabelaar Ziggo past per 1 maart 2015 de reguliere tarieven van diverse abonnementen en diensten aan. Het standaard tv-pakket 'TV Standaard' kost per 1 maart 18,25 euro per maand (momenteel nog 17,75 euro).

Lees meer

Kabelaar SKV breidt HbbTV aanbod uit

coaxkabelKabelaar SKV uit Veendam breidt het aantal tv-kanalen waarbij HbbTV wordt aangeboden uit. Behalve NPO, SBS6, Net5 en Veronica zijn nu ook de Duitse zenders ZDF, 3sat, Pro7 en Sat1 voorzien van het HbbTV-signaal.

Lees meer

Voorlopig geen HbbTV-signaal voor Ziggo-abonnees

internettvZiggo-abonnees die worden aangesloten op het digitale tv-netwerk van UPC kunnen voorlopig nog geen gebruik maken van HbbTV.

Lees meer

Ziggo: beperkt aantal HD-zenders zonder smartcard te zien

coaxkabelAbonnees van Ziggo die worden aangesloten op het digitale tv-netwerk van UPC kunnen alleen NPO 1, NPO 2 en NPO 3 zonder smartcard in HD-kwaliteit bekijken. 

Lees meer

Uitbreiding HD-aanbod bij Ziggo op komst

ziggo(update 19.30 uur) Kabelaar Ziggo gaat in 2015 haar digitale televisieaanbod gefaseerd uitbreiden en aanpassen door haar netwerk te koppelen aan het digitale televisieysteem van UPC. 

Lees meer

SBS9 ook te zien bij kabelaar Delta

coaxkabelDe nieuwe televisiezender SBS9 zal ook te zien zijn via de kabel in Zeeland. De inwoners van Zeeland zullen echter de eerste dag van de uitzendingen van SBS9 moeten missen. 

Lees meer

Ziggo gestart met doorgifte SBS9

sbs9Kabelaar Ziggo is al gestart met de doorgifte van de nieuwe commerciële televisiezender SBS9 in haar digitale basispakket. De zender zelf gaat op 1 januari 2015 pas van start.

Lees meer

Kamp: Geen misbruik marktmacht nieuwe provider Cogas

glasvezelMinister Kamp (VVD) van Economische Zaken ziet geen problemen van misbruik van marktmacht bij Cogas nu per januari 2015 Ziggo aldaar als provider wordt ingeruild voor Caiway. 

Lees meer

Pagina 1 van 22