: Overige nieuws Kabelzaken
 
 

Kamervragen over storing digitale televisie Ziggo

coaxkabelHet CDA en de PvdA in de Tweede Kamer hebben het kabinet vragen gesteld over de slechte ontvangst van televisiezenders bij kabelmaatschappij Ziggo.

Lees meer

Rai 1 delft onderspit in Nederland

afstandsbedieningDe Italiaanse publieke zender Rai 1 delft per april het onderspit in Nederland en verliest per april het grootste deel van haar distributie door de overname van Ziggo door Liberty Global en de rol die de zender Mediaset Italia daarbij speelt. 

Lees meer

Ziggo wijzigt digitale pakket per 1 april

coaxkabelKabelaar Ziggo voert per 1 april een aantal wijzigingen door in haar digitale aanbod. De wijzigingen zijn een gevolg van een harmonisatie van het televisie- en radioaanbod bij UPC en Ziggo. 

Lees meer

Liberty Global: UPC wordt in april omgedoopt tot Ziggo

coaxkabelDe verwachting is dat UPC in april wordt omgedoopt tot Ziggo. Dit verklaarden Michael Fries (CEO) en Charlie Bracken (executive vice president en co-chief financial officer) van Liberty Global

Lees meer

Ziggo sluit komende week vijf regio's aan op netwerk UPC

coaxkabelKabelaar Ziggo gaat vanaf maandag 2 februari elke dag een regio aansluiten op het digitale televisienetwerk van UPC. Dit bericht Ziggo-woordvoerder Erik van Doeselaar vandaag.

Lees meer

Wederom uitbreiding HbbTV-aanbod bij kabelaar SKV

coaxkabelKabelaar SKV uit Veendam heeft wederom een aantal televisiezenders voorzien van het HbbTV-signaal. Vanaf nu is HbbTV ook beschikbaar via Duitse tv zenders ARD Das Erste, SWR, WDR, Arte, MDR, NDR en de Spaanse zender TVE. 

Lees meer

Ziggo gaat ook regio Emmen aansluiten op UPC-netwerk

ziggoAanstaande vrijdag, 16 januari, worden de Ziggo-abonnees in de regio Emmen aangesloten op het digitale televisienetwerk van UPC.

Lees meer

Kabelaar Ziggo past tarieven aan

ziggoKabelaar Ziggo past per 1 maart 2015 de reguliere tarieven van diverse abonnementen en diensten aan. Het standaard tv-pakket 'TV Standaard' kost per 1 maart 18,25 euro per maand (momenteel nog 17,75 euro).

Lees meer

Kabelaar SKV breidt HbbTV aanbod uit

coaxkabelKabelaar SKV uit Veendam breidt het aantal tv-kanalen waarbij HbbTV wordt aangeboden uit. Behalve NPO, SBS6, Net5 en Veronica zijn nu ook de Duitse zenders ZDF, 3sat, Pro7 en Sat1 voorzien van het HbbTV-signaal.

Lees meer

Voorlopig geen HbbTV-signaal voor Ziggo-abonnees

internettvZiggo-abonnees die worden aangesloten op het digitale tv-netwerk van UPC kunnen voorlopig nog geen gebruik maken van HbbTV.

Lees meer

Pagina 1 van 23