: Overige nieuws Kabelzaken
 
 

Nieuwe Ziggo-klanten duurder uit

ziggoDeze week zijn de kabelbedrijven Ziggo en UPC verder gegaan als één bedrijf onder de naam Ziggo. Ziggo biedt vanaf nu een andere pakketstructuur met bijbehorende prijzen. Nieuwe klanten zijn vaak duurder uit.

Lees meer

UPC en Ziggo verder onder naam Ziggo

coaxkabelVanaf vandaag gaan UPC en Ziggo samen verder als één nationaal bedrijf en merk: Ziggo. De grootste kabelaar van Nederland introduceert nieuwe televisiepakketten en diensten.

Lees meer

Kabelaar UPC wijzigt digitale zenderaanbod

upcUPC voert per vandaag een aantal wijzigingen door in haar digitale zenderaanbod. De wijzigingen hebben te maken met de harmonisatie van het digitale aanbod tussen kabelaars UPC en Ziggo.

Lees meer

Ziggo past digitale zenderaanbod aan

ziggoKabelaar Ziggo past per vandaag haar digitale zenderaanbod aan. Diverse nieuwe zenders worden toegevoegd aan het televisiepakket maar Ziggo schrapt ook een aantal zender.

Lees meer

Lokale omroep woedend over plotselinge kanaalwijziging UPC

coaxkabelDe Eindhovense lokale omroep, Studio040 is boos op kabelmaatschappij UPC omtrent de kanaalwijziging die de kabelaar zonder communicatie doorvoert.

Lees meer

Sony Pictures Television koopt betaalzender Film1

film1Sony Pictures Television neemt Film1 over van Liberty Global, het moederbedrijf van de Nederlandse kabelmaatschappijen Ziggo en UPC.

Lees meer

Staatssecretaris "Storingen regionale tv door Ziggo opgelost"

coaxkabelStaatssecretaris Sander Dekker (Media) gaat geen verdere actie ondernemen om de storingen van TV West en TV Utrecht bij het digitale televisiepakket van kabelaar Ziggo op te lossen.

Lees meer

Ziggo rondt harmonisatie digitale tv-netwerk af

coaxkabelKabelaar Ziggo rond volgende week donderdag de harmonisatie van haar digitale televisienetwerk met kabelaar UPC af. Dit wordt bevestigd Ziggo-woordvoerder Erik van Doeselaar. 

Lees meer

Kamervragen over storing digitale televisie Ziggo

coaxkabelHet CDA en de PvdA in de Tweede Kamer hebben het kabinet vragen gesteld over de slechte ontvangst van televisiezenders bij kabelmaatschappij Ziggo.

Lees meer

Rai 1 delft onderspit in Nederland

afstandsbedieningDe Italiaanse publieke zender Rai 1 delft per april het onderspit in Nederland en verliest per april het grootste deel van haar distributie door de overname van Ziggo door Liberty Global en de rol die de zender Mediaset Italia daarbij speelt. 

Lees meer

Pagina 1 van 24