: Overige nieuws Kabelzaken
 
 

Kabelaar waarschuwt wederom voor storing door 4G

coaxkabelKabelaar CAI Harderwijk verwacht eind augustus nog meer storing op televisie en radio door de zogenoemde 4G-masten. Dit bericht de kabelaar uit Harderwijk via haar website. 

Lees meer

UPC introduceert online tv-kijken in heel Nederland

upcKabelaar UPC introduceert vandaag een nieuwe dienst waarmee alle klanten van UPC ook buitenshuis in heel Nederland online TV van UPC kunnen kijken op hun laptop, tablet en smartphone.

Lees meer

Delta start proef met Internet in buitengebied

deltaKabelaar DELTA is vandaag in de regio Terneuzen/Hoek als eerste in Nederland met een proef ‘draadloos Docsis’. Deze techniek kan een oplossing zijn om de buitengebieden te ontsluiten.

Lees meer

Ziggo trekt stekker uit muziekdienst

ziggoKabelaar Ziggo stopt per 1 augustus met haar muziekdienst Ziggo Muziek. "Er bleek bij onze klanten te weinig belangstelling voor te zijn.

Lees meer

Kabelnoord start doorgifte HbbTV-signaal

kabelnoordVanaf vandaag is HbbTV beschikbaar voor tv-abonnees bij kabelaar Kabelnoord. HbbTV staat voor Hybrid Broadcast Broadband Televisie, een open standaard die TV combineert met internetdiensten

Lees meer

Nieuwe cao voor medewerkers Kabelnoord, UPC en Ziggo

coaxkabelAbvakabo FNV heeft samen met vakbond CNV een principeakkoord gesloten voor een nieuwe cao voor medewerkers van de kabelaars Kabelnoord, UPC en Ziggo.

Lees meer

Kabelaar Ziggo gaat Wi-Fi uitzenden via wijkkasten

ziggoKabelaar Ziggo biedt in de maanden juni en juli gratis Wi-Fi aan voor bezoekers aan drukbezochte gebieden in Den Haag. In Den Haag wordt momenteel het WK Hockey gespeeld.

Lees meer

Doorgifte HbbTV-signaal wordt niet verplicht

afstandsbedieningTelevisieaanbieders in Nederland worden niet verplicht gesteld om het zogenaamde HbbTV-signaal door te geven via hun netwerken. Dit bericht staatssecretaris Sander Dekker aan de Tweede Kamer.

Lees meer

Ziggo: meer internetklanten, meer verlies

ziggoKabelaar Ziggo heeft het aantal klanten dat vast internet afneemt, zien groeien. In het eerste kwartaal van 2014 verloor het grootste kabelbedrijf van Nederland wel tv-klanten en maakte het bedrijf meer verlies.

Lees meer

Caiway past televisiepakketten aan: HBO wordt toegevoegd

caiwVanaf 1 mei aanstaande kunnen ook klanten bij telecomaanbieder CaiWay kijken naar de televisiezenders van HBO. Het toevoegen van HBO maakt onderdeel uit van een complete herindeling van het radio- en televisieaanbod bij CaiWay.

Lees meer

Pagina 1 van 20