: Overige nieuws Kabelzaken
 
 

Ziggo gestart met Ziggo Community

ziggoKabelaar Ziggo is in stilte gestart met een eigen gebruikersforum voor Ziggo-abonnees: de Ziggo Community. Via de Ziggo Community kunnen abonnees van de kabelaar vragen stellen over producten van Ziggo.

Lees meer

Kabelaar Ziggo breidt HD-aanbod uit

ziggo(update) Kabelaar Ziggo heeft met ingang van vandaag haar aanbod met HD-zenders fors uitgebreid met onder andere BBC One HD en BBC Two HD. 

Lees meer

LIRA wint rechtszaak van kabelaars

rechtszaakDe rechtbank van Amsterdam heeft geoordeeld dat een aantal grote kabelbedrijven al bijna 2 jaar lang inbreuk maakt op de auteursrechten van schrijvers, door zonder hun toestemming televisieprogramma’s en films aan hun abonnees aan te bieden.

Lees meer

Kabelaar waarschuwt wederom voor storing door 4G

coaxkabelKabelaar CAI Harderwijk verwacht eind augustus nog meer storing op televisie en radio door de zogenoemde 4G-masten. Dit bericht de kabelaar uit Harderwijk via haar website. 

Lees meer

UPC introduceert online tv-kijken in heel Nederland

upcKabelaar UPC introduceert vandaag een nieuwe dienst waarmee alle klanten van UPC ook buitenshuis in heel Nederland online TV van UPC kunnen kijken op hun laptop, tablet en smartphone.

Lees meer

Delta start proef met Internet in buitengebied

deltaKabelaar DELTA is vandaag in de regio Terneuzen/Hoek als eerste in Nederland met een proef ‘draadloos Docsis’. Deze techniek kan een oplossing zijn om de buitengebieden te ontsluiten.

Lees meer

Ziggo trekt stekker uit muziekdienst

ziggoKabelaar Ziggo stopt per 1 augustus met haar muziekdienst Ziggo Muziek. "Er bleek bij onze klanten te weinig belangstelling voor te zijn.

Lees meer

Kabelnoord start doorgifte HbbTV-signaal

kabelnoordVanaf vandaag is HbbTV beschikbaar voor tv-abonnees bij kabelaar Kabelnoord. HbbTV staat voor Hybrid Broadcast Broadband Televisie, een open standaard die TV combineert met internetdiensten

Lees meer

Nieuwe cao voor medewerkers Kabelnoord, UPC en Ziggo

coaxkabelAbvakabo FNV heeft samen met vakbond CNV een principeakkoord gesloten voor een nieuwe cao voor medewerkers van de kabelaars Kabelnoord, UPC en Ziggo.

Lees meer

Kabelaar Ziggo gaat Wi-Fi uitzenden via wijkkasten

ziggoKabelaar Ziggo biedt in de maanden juni en juli gratis Wi-Fi aan voor bezoekers aan drukbezochte gebieden in Den Haag. In Den Haag wordt momenteel het WK Hockey gespeeld.

Lees meer

Pagina 1 van 20