: Overige nieuws Kabelzaken
 
 

Lokale omroep woedend over plotselinge kanaalwijziging UPC

coaxkabelDe Eindhovense lokale omroep, Studio040 is boos op kabelmaatschappij UPC omtrent de kanaalwijziging die de kabelaar zonder communicatie doorvoert.

Lees meer

Sony Pictures Television koopt betaalzender Film1

film1Sony Pictures Television neemt Film1 over van Liberty Global, het moederbedrijf van de Nederlandse kabelmaatschappijen Ziggo en UPC.

Lees meer

Staatssecretaris "Storingen regionale tv door Ziggo opgelost"

coaxkabelStaatssecretaris Sander Dekker (Media) gaat geen verdere actie ondernemen om de storingen van TV West en TV Utrecht bij het digitale televisiepakket van kabelaar Ziggo op te lossen.

Lees meer

Ziggo rondt harmonisatie digitale tv-netwerk af

coaxkabelKabelaar Ziggo rond volgende week donderdag de harmonisatie van haar digitale televisienetwerk met kabelaar UPC af. Dit wordt bevestigd Ziggo-woordvoerder Erik van Doeselaar. 

Lees meer

Kamervragen over storing digitale televisie Ziggo

coaxkabelHet CDA en de PvdA in de Tweede Kamer hebben het kabinet vragen gesteld over de slechte ontvangst van televisiezenders bij kabelmaatschappij Ziggo.

Lees meer

Rai 1 delft onderspit in Nederland

afstandsbedieningDe Italiaanse publieke zender Rai 1 delft per april het onderspit in Nederland en verliest per april het grootste deel van haar distributie door de overname van Ziggo door Liberty Global en de rol die de zender Mediaset Italia daarbij speelt. 

Lees meer

Ziggo wijzigt digitale pakket per 1 april

coaxkabelKabelaar Ziggo voert per 1 april een aantal wijzigingen door in haar digitale aanbod. De wijzigingen zijn een gevolg van een harmonisatie van het televisie- en radioaanbod bij UPC en Ziggo. 

Lees meer

Liberty Global: UPC wordt in april omgedoopt tot Ziggo

coaxkabelDe verwachting is dat UPC in april wordt omgedoopt tot Ziggo. Dit verklaarden Michael Fries (CEO) en Charlie Bracken (executive vice president en co-chief financial officer) van Liberty Global

Lees meer

Ziggo sluit komende week vijf regio's aan op netwerk UPC

coaxkabelKabelaar Ziggo gaat vanaf maandag 2 februari elke dag een regio aansluiten op het digitale televisienetwerk van UPC. Dit bericht Ziggo-woordvoerder Erik van Doeselaar vandaag.

Lees meer

Wederom uitbreiding HbbTV-aanbod bij kabelaar SKV

coaxkabelKabelaar SKV uit Veendam heeft wederom een aantal televisiezenders voorzien van het HbbTV-signaal. Vanaf nu is HbbTV ook beschikbaar via Duitse tv zenders ARD Das Erste, SWR, WDR, Arte, MDR, NDR en de Spaanse zender TVE. 

Lees meer

Pagina 1 van 23