: Overige nieuws Kabelzaken
 
 

Ziggo: ruimte om tarieven te verhogen

coaxkabelEr is ruimte om de tarieven bij Ziggo te verhogen. Dit stelde Bert Groenewegen, Chief Financiel Officer van Ziggo tijdens de laatste 'investor call' die Ziggo organiseerde.

Lees meer

Veel verzet tegen verdwijnen Ziggo op Cogas-kabel

coaxkabel(Update) Er is veel verontwaardiging en verzet bij de abonnees van Cogas over het verdwijnen van de diensten van Ziggo op het kabelnet. 

Lees meer

Kwartaalcijfers Ziggo: Last van consumentendepressie

ziggoUit de cijfers van het derde kwartaal van Ziggo blijkt dat er geen groei in omzet en klanten wordt gerealiseerd. Ook het operationeel resultaat daalde. Met name in het radio- en televisiesegment (r/tv)zijn er dalingen waarneembaar.

Lees meer

Ziggo verdwijnt van Cogas-kabel

coaxkabel(Update) Tienduizenden Ziggo- abonnees in Noord- en delen van centraal Twente moeten verplicht overstappen van Ziggo naar provider Caiway. Dit schrijft de krant Tubantia vandaag. 

Lees meer

Branchevereniging NLkabel reorganiseert

coaxkabelVanwege een reorganisatie zal branchevereniging NLkabel afscheid nemen van een aantal medewerkers, waaronder haar huidige directeur Rob van Esch. DIt bericht NLkabel in een persbericht.

Lees meer

Nieuwe Alles-in-1-pakketten Ziggo beschikbaar

ziggoKabelaar Ziggo heeft vandaag haar nieuwe aanbod Alles-1-pakketten bekend gemaakt. Vorige week bracht deze website al het nieuws dat er nieuwe Alles-in-1-bundels beschikbaar komen bij de kabelaar. 

Lees meer

Moederbedrijf UPC mag Ziggo overnemen

coaxkabelNa een diepgaand onderzoek heeft de Europese Commissie, Liberty Global, het moederbedrijf van de kabelaar UPC  toestemming gegeven voor zijn geplande overname van Ziggo.

Lees meer

Ziggo komt met nieuwe Alles-in-1-bundels

ziggoKabelaar Ziggo introduceert binnenkort nieuwe Alles-in-1-bundels. Dit blijkt uit een mailing die is verstuurd naar resellers. 

Lees meer

Ziggo gestart met Ziggo Community

ziggoKabelaar Ziggo is in stilte gestart met een eigen gebruikersforum voor Ziggo-abonnees: de Ziggo Community. Via de Ziggo Community kunnen abonnees van de kabelaar vragen stellen over producten van Ziggo.

Lees meer

Kabelaar Ziggo breidt HD-aanbod uit

ziggo(update) Kabelaar Ziggo heeft met ingang van vandaag haar aanbod met HD-zenders fors uitgebreid met onder andere BBC One HD en BBC Two HD. 

Lees meer

Pagina 1 van 21