: Overige nieuws Kabelzaken
 
 

Caiway past televisiepakketten aan: HBO wordt toegevoegd

caiwVanaf 1 mei aanstaande kunnen ook klanten bij telecomaanbieder CaiWay kijken naar de televisiezenders van HBO. Het toevoegen van HBO maakt onderdeel uit van een complete herindeling van het radio- en televisieaanbod bij CaiWay.

Lees meer

Kabelaars hoeven geen vergoedingen meer te betalen aan Norma

rechtszaakKabelmaatschappijen hoeven geen vergoedingen aan belangenbehartiger Norma te betalen voor het doorgeven via de kabel van RTV-programma’s. Dat heeft de Hoge Raad geoordeeld.

Lees meer

Kabelaar Delta start proef voor internet buitengebied

deltaKabelaar Delta in Zeeland start in Terneuzen als eerste in Nederland met een proef met draadloos Internet middels de zogenaamde 'Docsis-techniek'. De proef is bedoeld om de buitengebieden te voorzien van snel Internet.

Lees meer

Consumentenbond: UPC's Horizon mediabox blijft problematisch

upcRuim een jaar en vier maanden na de introductie van de UPC Horizon zijn er nog steeds problemen met de mediabox. Dat blijkt uit een enquête van de Consumentenbond

Lees meer

Kabelaar Ziggo komt met gecombineerde cloud/email-dienst

ziggoKabelmaatschappij Ziggo gaat haar e-maildienst vernieuwen onder de naam Ziggo Mail. De nieuwe dienst biedt naast een emaildienst ook de mogelijkheid tot cloudopslag en een verbinding met social media.

Lees meer

Agentschap Telecom: "Storing 4G komt bijna nooit voor"

coaxkabelStoring van het tv-signaal door het nieuwe 4G netwerk komt bijna nooit voor. Bovendien is het makkelijk te voorkomen door de aanschaf van goede bekabeling aldus het Agentschap Telecom.

Lees meer

Analyse kabelfusie:"Voorlopig verandert er niets voor klanten"

coaxkabelDeze week werd bekend dat Liberty Global, moeder van kabelbedrijf UPC, kabelaar Ziggo wil overnemen. De beide kabelbedrijven zullen onder de naam Ziggo verder door het leven gaan. Een analyse van deze op handen zijnde kabelfusie van David de Jong.

Lees meer

Kabelaar Ziggo schrapt onderling gratis bellen

ziggoKabelaar Ziggo voert per 1 april een aantal tariefswijzigingen door. Het onderling gratis bellen tussen Ziggo-abonnnees behoort per die datum tot het verleden.

Lees meer

"Moederbedrijf UPC koopt Ziggo"

coaxkabelHet Amerikaanse moederbedrijf van UPC, Liberty Global, heeft een akkoord gesloten over een overname van Ziggo. Na de eventuele overname gaan de twee kabelaars verder onder de naam Ziggo. 

Lees meer

Ziggo: Meer winst, minder klanten digitale televisie

ziggoKabelexploitant Ziggo heeft de omzet in het vierde kwartaal van vorig jaar met een kleine 3 procent zien stijgen tot 394 miljoen euro. De nettowinst nam met 12,6 procent toe naar 79,3 miljoen euro.

Lees meer

Pagina 1 van 19