: Overige nieuws
 
 

Kabelaar UPC wijzigt digitale zenderaanbod

upcUPC voert per vandaag een aantal wijzigingen door in haar digitale zenderaanbod. De wijzigingen hebben te maken met de harmonisatie van het digitale aanbod tussen kabelaars UPC en Ziggo.

Lees meer

Ziggo past digitale zenderaanbod aan

ziggoKabelaar Ziggo past per vandaag haar digitale zenderaanbod aan. Diverse nieuwe zenders worden toegevoegd aan het televisiepakket maar Ziggo schrapt ook een aantal zender.

Lees meer

192TV neemt nieuw play-out systeem in gebruik

192tvVandaag neemt de digitale televisiezender 192TV een nieuw play-out systeem in gebruik bij haar eindregie. Het nieuwe systeem biedt volgens de televisiezender veel voordelen

Lees meer

Downton Abbey op Classic FM

radioVanavond staat Classic FM volledig in het teken van de populaire serie Downton Abbey. Tussen 19.00 en 21.00 uur komen de beste klassieke muziekstukken van deze hitserie, die na seizoen 6 stopt, voorbij.

Lees meer

VRT sluit kantoor in Den Haag

vrtDe Vlaamse publieke omroep VRT sluit haar kantoor in Den Haag. Volgens de VRT is dat nodig om meer geld vrij te maken voor verslaggeving elders in de wereld. 

Lees meer

Film1 en Sport1 stoppen met papieren gids

krantenDe betaalzenders Film1 en Sport1 stoppen met ingang van juli met hun papieren tv-gids voor hun abonnees. Dit maken de beide zenders bekend in de uitgave van de gids van april. 

Lees meer

Kort medianieuws 29 maart 2015

  • voetbalIets meer dan 3,3 miljoen miljoen tv-kijkers hebben Oranje zaterdagavond met 1-1 zien gelijkspelen tegen Turkije. Dat meldde zondag de Stichting KijkOnderzoek (SKO).
Lees meer

Voetbal: Oranje - Turkije op NPO 1 en NPO Radio 1

voetbalOp NPO1 en NPO Radio 1 wordt vanavond de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Turkije live uitgezonden.

Lees meer

Lokale omroep woedend over plotselinge kanaalwijziging UPC

coaxkabelDe Eindhovense lokale omroep, Studio040 is boos op kabelmaatschappij UPC omtrent de kanaalwijziging die de kabelaar zonder communicatie doorvoert.

Lees meer

"NPO Doc en Cultura worden samengevoegd"

npoDe digitale themakanalen NPO Doc en NPO Cultura worden samengevoegd. Dit bericht NRC Handelsblad deze week.

Lees meer

Meeste regionale omroepen vanaf mei op DAB+

zfm2De meeste publieke regionale omroepen zijn vanaf mei te horen via DAB+ (digitale radio via de ether). Dit blijkt uit informatie van de website Radio- en tv-zenders in Nederland (FMTV). 

Lees meer

Pagina 1 van 136