: Overige nieuws
 
 

Beeld en Geluid plaatst opnames Tweede Wereldoorlog online

radioluisterenHet Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid publiceert in de aanloop naar 4 en 5 mei een bijzonder deel van zijn Tweede Wereldoorlog-collectie.

Lees meer

Lokale omroepen regio Nijmegen gaan samenwerken

lokaleomroepVier lokale omroepen in de regio rond Nijmegen hebben het voortouw genomen aan tafel te gaan zitten en besloten tot het tekenen van een intentie overeenkomst met als doel te gaan samenwerken.

Lees meer

RTL Nederland volledig eigenaar van Videoland

internettvRTL Nederland heeft zijn belang in Videoland uitgebreid van 65% naar 100%. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend in een persbericht. 

Lees meer

James May stopt als presentator bij 'Top Gear'

bbcDe Britse televisiepresentator James May verlengt zijn contract bij "Top gear" niet zonder de terugkeer van de ontslagen Jeremy Clarkson.

Lees meer

Kort medianieuws 23 april 2015

  • npoDe NPO zet de plannen om macht weg te halen bij de publieke omroepen in volle vaart door. Ze krijgen veel minder te zeggen, mogen weinig meer op internet en moeten straks ook hun begrotingen
Lees meer

Kort medianieuws 22 april 2015

  • rechtszaakBNN-VARA heeft in hoger beroep gewonnen van Pretium B.V. Het Amsterdamse Hof heeft Kassa op alle punten gelijk gegeven.
Lees meer

Sport1 lanceert Sport1 Racing als nieuw kanaal

sport1Betaalzender Sport1 lanceert op vrijdag 1 mei 2015 het nieuwe kanaal Sport1 Racing. Op dit nieuwe 24 uur per dag en zeven dagen in de week-kanaal besteden we dit raceseizoen ruim 600 uur live aandacht aan de vele verschillende autosport-disciplines.

Lees meer

Omroep Rijswijk en Feel Good bundelen krachten

radioDe lokale omroep van Rijswijk, Omroep Rijswijk gaat een samenwerking aan met de lokale omroep voor de buurgemeente Pijnacker-Nootdorp: Feel Good Radio / Televisie.

Lees meer

Kort medianieuws 21 april 2015

  • internetRTL Z heeft overeenstemming bereikt met Veen Media over de overname van Bright, het toonaangevende Nederlandse mediamerk over technologie, innovatie en lifestyle.
Lees meer

Nominaties De Lokale Omroep van het Jaar bekend

lokaleomroepVandaag zijn de nominaties bekend gemaakt voor De Lokale Omroep van het Jaar 2015. Alle 93 deelnemende omroepen aan De Lokale Omroep Awards 2015 deden automatisch mee in de strijd om de titel “De Lokale Omroep van het Jaar 2015”.

Lees meer

Luistercijfers: Radio 538 blijft marktleider

kijkcijfersDe luistercijfers van het Nationaal Luister Onderzoek over de periode februari - maart 2015 zijn dinsdag bekendgemaakt door Stichting Nationaal Luister Onderzoek. Radio 538 staat in deze periode met een marktaandeel 11.9% bovenaan in de lijst. 

Lees meer

Pagina 1 van 137