: Overige nieuws
 
 

Naast VRT moet ook RTBF bezuinigen

televisieDe RTBF, de publieke omroep van Franstalig België, moet volgend jaar 5,9 miljoen euro besparen. Dat heeft de regering van de Franse gemeenschap in België beslist.

Lees meer

Kort medianieuws 21 oktober 2014

  • vrtHet team Vlaamse Bouwmeester heeft de vijf geselecteerde ontwerpteams voor het nieuwe VRT-gebouw bekendgemaakt.
Lees meer

Luistercijfers: 538 blijft marktleider

kijkcijfersDe luistercijfers van het Nationaal Luister Onderzoek over de periode augustus - september 2014 zijn bekendgemaakt door Stichting Nationaal Luister Onderzoek (NLO). Radio 538 blijft in deze meting marktleider 

Lees meer

Vlaamse tv-zender VTM stopt met Teletekst

afstandsbedieningDe Vlaamse commerciële tv-zender VTM stopt eind deze maand met het aanbieden van Teletekst. Vanaf 1 november kunnen gebruikers voor alle info terecht op hun website.

Lees meer

Kort medianieuws 19 oktober 2014

  • caiwEen goed werkend automatisch blussysteem heeft zaterdagavond bij CAIW in Naaldwijk een brand in de kiem gesmoord. Het vuur was in een technische ruimte ontstaan.  
Lees meer

Kort medianieuws 17 oktober 2014

  • microfoonDe winkelketen HOBO Hifi is vrijdagmiddag failliet verklaard door de rechter. Het bedrijf heeft vier vestigingen in Gelderland en het hoofdkantoor in Geldermalsen.
Lees meer

VRT haalt doelstellingen in 2013

vrtDe Vlaamse openbare omroep VRT bereikte het voorbije jaar bijna 97 procent van de bevolking op maandbasis en de digitale impact werd in 2013 aanzienlijk vergroot. 

Lees meer

Ziggo: ruimte om tarieven te verhogen

coaxkabelEr is ruimte om de tarieven bij Ziggo te verhogen. Dit stelde Bert Groenewegen, Chief Financiel Officer van Ziggo tijdens de laatste 'investor call' die Ziggo organiseerde.

Lees meer

Veel verzet tegen verdwijnen Ziggo op Cogas-kabel

coaxkabel(Update) Er is veel verontwaardiging en verzet bij de abonnees van Cogas over het verdwijnen van de diensten van Ziggo op het kabelnet. 

Lees meer

Haagse 'krakerszender' Radio Tonka viert wederom feest

radioDe radiozender Radio Tonka uit Den Haag bestaat dit jaar twintig jaar en viert dat dit weekeinde nog een keer met een festival. In juni werd ook al een jubileumfestival gehouden vanwege het twintig jarig bestaan, toen in café de Vinger.

Lees meer

Veel media-aandacht voor JOTA/JOTI-evenement

vahonam 1Dit weekeinde vindt wereldwijd het radioevenement JOTA/JOTI plaats. Ook in Nederland wordt hieraan deelgenomen door vele scoutingvereniging en zijn er zelfs speciale evenementenradiozenders in de lucht.

Lees meer

Pagina 1 van 124