: Overige nieuws
 
 

ACM: geen nieuwe marktanalyse kabel

coaxkabelEr komt geen nieuwe marktanalyse voor de kabel (omroepnetwerken). Dit stelt de ACM (Autoriteit Consument & Markten) bij monde van Tim Rosendahl in reactie op vragen van Mediamagazine.nl

Lees meer

Kort medianieuws 31 oktober 2014

  • tmgSky Radio Group heeft Erik de Zwart (1957) benoemd tot Station Director van Radio Veronica. Erik is al sinds 2007 verbonden aan Radio Veronica
Lees meer

Geen 'flitsmeldingen' meer op VRT 'Stu Bru' en MNM

vrtDe VRT-radiozenders MNM en Studio Brussel roepen niet langer flitscontroles (de zogenaamde 'vallende sterren') om die door luisteraars gemeld worden.

Lees meer

Glas- en kopernet KPN blijft open voor concurrentie

glasvezelTelecomaanbieder KPN moet van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) ook de komende drie jaar verschillende aanbieders, zoals Tele2, Vodafone en Online, toegang geven tot zijn koper- en glasvezelnetwerk. 

Lees meer

Plannen voor DAB+-netwerk in Brussel

radioZenderexploitant Norkring heeft plannen om een DAB+-netwerk in de lucht te brengen in Brussel. Het netwerk zou als proef gaan draaien met twee steunzenders in de Belgische hoofdstad

Lees meer

Kort medianieuws 29 oktober 2014

microfoon

  • Radiopresentator Edwin Evers (Radio 538) heeft een belangrijke prijs gewonnen voor zijn werk. Hij krijgt de Marconi Oeuvre Award 2014.
Lees meer

Kort medianieuws 28 oktober 2014

  • kpnKPN heeft in het derde kwartaal een nettoverlies geleden van 76 miljoen euro. De omzet nam daarbij opnieuw af, maar de krimp ging minder hard dan in het voorgaande kwartaal.
Lees meer

RTV Drenthe en Omroep Zeeland zetten deuren open voor publiek

lokaleomroepDe publieke regionale omroepen RTV Drenthe en Omroep Zeeland organiseren de komende periode een 'open dag'. RTV Drenthe zet op zaterdag 1 november de deuren van haar studio open,

Lees meer

Veel media-aandacht voor Theo van Gogh

Theo van Gogh (C) WikipediaDiverse media besteden deze week aandacht aan Theo van Gogh. Op 2 november is het tien jaar geleden dat de controversiële programmamaker en regisseur werd vermoord in Amsterdam.

Lees meer

Kort medianieuws 27 oktober 2014

  • rechtszaakHet Europese Hof van Justitie heeft bepaald dat het embedden van auteursrechtelijk beschermd materiaal geen inbreuk op het auteursrecht vormt.
Lees meer

Radio Continu breidt etherdekking uit

microfoonDe regionale commerciële radiozender Radio Continu heeft sinds dit weekeinde een nieuwe FM-steunzender in gebruik genomen in Eext (Drenthe).

Lees meer

Pagina 1 van 124