: Overige nieuws
 
 

Kort medianieuws 27 mei 2015

  • lokaleomroepOmroep West en Studio Alphen, de lokale omroep van Alphen aan den Rijn, werken nauw samen. Op woensdag werd daartoe het samenwerkingscontract ondertekend
Lees meer

ROOS: Regionale omroepen gaan hervormen

tvkijkenDe dertien publieke regionale omroepen in Nederland gaan fors herstructureren. De back-office, techniek en salesorganisatie worden samengevoegd. Redacties blijven autonoom opereren.

Lees meer

Caiway past TV-aanbod en tarieven aan

caiwTelecombedrijf Caiway past per 1 juli haar televisieaanbod aan en voert een aantal tariefswijzigingen door. Dit bericht Caiway op haar website. 

Lees meer

Sanoma stopt met Libelle TV, Story FM in de etalage

afstandsbedieningSanoma Media Belgium trekt in juli de stekker uit de commerciële telvisiezender Libelle TV in België. De commerciële radiozender Story FM staat in de verkoop. 

Lees meer

Kort medianieuws 26 mei 2015

  • nporadio6In het Vondelpark in Amsterdam zijn maandag enkele duizenden mensen afgekomen op een gratis concert, dat is georganiseerd door NPO Radio 6. 
Lees meer

Vlaamse mediaminister hoopt op "FM-switch-off" in 2025

radioDe Vlaamse minister voor media Sven Gatz hoopt in 2025 de analoge radio-uitzendingen via de FM te kunnen uitschakelen in Vlaanderen.

Lees meer

Kort medianieuws 24 mei 2015

  • kijkcijfersDe finale van het Eurovisie Songfestival heeft zaterdagavond 1.970.000 kijkers getrokken. Dat meldt de Stichting KijkOnderzoek (SKO). Daarmee was het liedjesfestival op NPO1 koploper in de kijkcijfers.
Lees meer

Luc van Rooij krijgt programma op Feel Good Radio

feelgoodradioDJ Luc van Rooij is vanaf 8 juni elke werkdag tussen 15.00-18.00 uur te horen op de lokale omroep van Pijnacker-Nootdorp: Feel Good Radio. 

Lees meer

Roparunradio gestart met uitzendingen

microfoonDe evenementenzender Roparunradio is vrijdagavond gestart met haar uitzendigen via tientallen frequenties door Nederland. De Roparun zelf start zaterdag,

Lees meer

Reclame-inkomsten radiozenders dalen licht

radioDe reclame-inkomsten van radiostations zijn in het eerste kwartaal licht teruggelopen vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Dit blijkt uit cijfers van het Radio Advies Bureau (RAB),

Lees meer

Kort medianieuws 22 mei 2015

  • kijkcijfersVRT Radio 2 blijft met een marktaandeel van 29,4 procent de grootste radiozender van Vlaanderen. Studio Brussel bereikt 13,7 procent van de Vlamingen en springt over Q-Music naar de tweede plaats.
Lees meer

Pagina 1 van 140