: Overige nieuws
 
 

Kort medianieuws 25 juli 2014

  • telefonieVeel aanbieders van mobiele telefonie zijn op hun website onduidelijk over de houdbaarheid van het beltegoed en de manier waarop ze afronden bij abonnementen.
Lees meer

SKO: Digitale tv in 84% huishoudens

internettv

84% van de Nederlandse huishoudens is voorzien van digitale televisie op één of meer toestellen. In de tweede helft van 2013 was het percentage digitale ontvangst 83%. 

Lees meer

Kort medianieuws 24 juli 2014

  • nosJeroen Wollaars wordt de nieuwe correspondent in Berlijn voor de NOS. Hij verhuist deze winter naar de Duitse hoofdstad. Wollaars is ruim zeven jaar verslaggever voor de NOS.
Lees meer

3voor12Gelderland werkt samen met Zwarte Cross Radio

radioDe evenementenzender Zwarte Cross Radio en 3voor12Gelderland werken dit jaar samen op het festival de Zwarte Cross. De samenwerking komt onder andere tot uiting in een gezamenlijk radioprogramma

Lees meer

Augustus is 'Maand van de themazenders'

afstandsbedieningOnder het motto ‘Kijk eens wat anders’ is gedurende de maand augustus een twaalftal Nederlandse themazenders gratis te zien bij kabelexploitanten Ziggo, UPC, Caiway en Delta Digitale TV.

Lees meer

"Geen eigen programma's meer VRT OP12"

vrtOP12, het derde televisienet van de Vlaamse openbare omroep VRT, zal geen eigen inhoud meer maken. De zender zal enkel nog gebruikt worden voor de ontkoppeling van Ketnet en Canvas, het tweede VRT-net.

Lees meer

'Zeezender-maand' bij 192TV

192tvDe muziekzender 192TV staat de gehele maand augustus in het teken van de zeezenders. 31 augustus staat voor altijd in het geheugen van muziekliefhebbers gegrift als ‘The Day The Music Died’

Lees meer

Dag van nationale rouw: aangepaste programmering radio en tv

halfstok(Update 12.30 uur) Premier Rutte heeft vandaag, woensdag 23 juli, uitgeroepen tot dag van nationale rouw. Morgen komen de eerste slachtoffers van de vliegramp met vlucht MH17 aan in Eindhoven. 

Lees meer

Samenvattingen Jupiler League naar SBS Nederland

voetbalSBS Nederland heeft de uitzendrechten verworven van de samenvattingen van de Jupiler League en de vriendschappelijke oefenwedstrijden die het Nederlands elftal de komende twee jaar speelt.

Lees meer

Kort medianieuws 22 juli 2014

  • upcDe storing bij Radio Gelderland is toch nog niet verholpen. UPC meldde maandagavond dat de ontvangst via de kabel weer in orde is, maar er komen bij Omroep Gelderland nog steeds klachten binnen van luisteraars.
Lees meer

Kort medianieuws 21 juli 2014

youtube

  • De Nederlandse filmklassieker Suzy Q is door de regisseur nu zelf helemaal op YouTube gezet, uit frustratie over rechtengedoe.
Lees meer

Pagina 1 van 116