: Overige nieuws
 
 

Kort medianieuws 18 april 2014

  • funxOp donderdag 22 mei reikt FunX in de Melkweg te Amsterdam voor de eerste keer de FunX Music Awards uit. Awards zijn te winnen in de muziekstijlen die deze grootstedelijke jongerenzender domineren.
Lees meer

Doorgifte HbbTV-signaal wordt niet verplicht

afstandsbedieningTelevisieaanbieders in Nederland worden niet verplicht gesteld om het zogenaamde HbbTV-signaal door te geven via hun netwerken. Dit bericht staatssecretaris Sander Dekker aan de Tweede Kamer.

Lees meer

Fresh FM voor vijfde keer in teken House Top 1000

freshfmFresh FM staat komend paasweekend helemaal in het teken van de House Top 1000: vier dagen lang non-stop de 1000 populairste housetracks aller tijden samengesteld door de luisteraars van Fresh FM.

Lees meer

Kort medianieuws 17 april 2014

  • rechtszaakDe voorzieningenrechter in Lelystad heeft donderdag bepaald dat RTL de aflevering van RTL Ontvoerd over een 7-jarige jongen aankomende zondag mag uitzenden.
Lees meer

Kort medianieuws 16 april 2014

  • rechtszaakDe twee uitzendingen die KRO’s Brandpunt Reporter uitzond over Ryanair waren niet onrechtmatig. De omroep hoeft de uitzendingen over de gebrekkige veiligheid bij de vliegmaatschappij dan ook niet te rectificeren
Lees meer

Ziggo: meer internetklanten, meer verlies

ziggoKabelaar Ziggo heeft het aantal klanten dat vast internet afneemt, zien groeien. In het eerste kwartaal van 2014 verloor het grootste kabelbedrijf van Nederland wel tv-klanten en maakte het bedrijf meer verlies.

Lees meer

Kort medianieuws 15 april 2014

  • voetbalBetaalzender FOX Sports heeft excuses aangeboden voor de problemen die veel klanten afgelopen weekend ondervonden met het online bekijken van voetbalwedstrijden uit de Eredivisie.
Lees meer

Kort medianieuws 14 april 2014

  • kpnKPN blijft Digitenne tot 2017 aanbieden, bevestigt het bedrijf aan Telecompaper. KPN gebruikt daarvoor de huidige vergunningen.
Lees meer

Kort medianieuws 13 april 2014

  • qmusicKai Merckx uit Sint Jansteen heeft zaterdagavond het Q-college 2014 gewonnen. Q-college is het opleidingsinstituut van radiostation Q-music
Lees meer

FOX Sports komt vandaag met 'schakelprogramma'

voetbalDe betaalzender FOX Sports zal in verband met een eventuele ontknoping in de Eredivisie vandaag een schakelprogamma op FOX Sports Eredivisie 1. Ook via NOS Langs de Lijn op Radio 1 is de ontknoping te volgen.

Lees meer

Kort medianieuws 11 april 2014

  • microfoonDeventenaren Paul Tijhuis en Eelco Versteeg beginnen een commerciële omroep voor de gemeente Deventer. De licentie is al bij het Commissariaat voor de Media aangevraagd. 
Lees meer

Pagina 1 van 107