: Overige nieuws
 
 

'Klassieker' live bij Radio 1, Radio Rijnmond en RTVNH

radioZowel NPO Radio 1 als de regionale omroepen Radio Rijnmond en RTV Noord-Holland (RTV NH) brengen de voetbalklassieker Ajax - Feyenoord live op de radio. 

Lees meer

Kort medianieuws 25 januari 2015

  • sport1 Sport1 heeft voor de komende jaren de autosportprogrammering verder uitgebreid. Vanaf dit raceseizoen besteedt de zender ruim 600 uur live aan de verschillende autosport disciplines.
Lees meer

Nieuwe programmering bij Radio Veronica

radioVanaf maandag 2 februari start Radio Veronica met een nieuwe programmering. Jeroen van Inkel presenteert de ochtendshow, Patrick Kicken sluit de werkdag af met veel humor en Bart van Leeuwen keert terug in het weekend.

Lees meer

Kort medianieuws 22 januari 2015

  • googleTechnologiebedrijf Google zou plannen hebben om een eigen netwerk voor mobiele telefonie uit te bouwen. Dat schrijft onder meer de krant The Wall Street Journal
Lees meer

Pilot met iNOS voor Omroep Zeeland

nosDe publieke regionale omroep Omroep Zeeland is met een pilot begonnen van het digitale redactiesysteem van de NOS. Het nieuwe systeem iNOS moet de samenwerking tussen de twee omroepen makkelijker en goedkoper maken.

Lees meer

Gezamenlijk programma NPO over vrijheid

npoDe Nederlandse Publieke Omroep (NPO) zendt vandaag om 21.30 uur op NPO 1 een circa 2 uur durend programma uit over vrijheid, gelijkheid en broederschap. Aanleiding zijn de recente aanslagen in Parijs.

Lees meer

NPO tevreden over luistercijfers 2014

npoDe radiostations van de NPO bereikten in 2014 een luistertijdaandeel van 31,9%. Dat is 0,6% hoger dan in 2013 (Bron: NLO). Voor het eerst sinds de zendmastbranden in 2011 herstelt het luistertijdaandeel zich tot dit niveau

Lees meer

Kort medianieuws 21 januari 2015

  • voetbalDe NOS en FOX zullen onder protest het contract over de Eredivisie-samenvattingen aanpassen. Zij doen dit op last van het Commissariaat voor de Media
Lees meer

Kort medianieuws 20 januari 2015

  • nosDe NOS mag bij samenvattingen van het betaald voetbal geen platform bieden aan de betaalzender Fox Sports. Gebeurt dat wel, dan dreigt een dwangsom die kan oplopen tot een miljoen euro.
Lees meer

Luistercijfers: NPO Radio 2 aan kop dankzij Top 2000

kijkcijfersDe luistercijfers van het Nationaal Luister Onderzoek over de periode november-december 2014 zijn bekendgemaakt. NPO Radio 2 is marktleider in deze meting gevolgd door NPO 3 FM, Sky Radio en Radio 538 (met een marktaandeel van 10.3 %).

Lees meer

Kort medianieuws 19 januari 2015

  • tele2Telecomprovider Tele2 heeft vandaag haar langverwachte Online TV app gelanceerd. Deze app maakt het mogelijk voor Tele2 klanten om op een tablet of smartphone live tv te kijken in en om het huis.
Lees meer

Pagina 1 van 131