: Overige nieuws
 
 

Dit jaar geen 'glazen huis' in Alphen aan den Rijn

alphenhuis2013De lokale omroep Alphen Stad FM/TV uit Alphen aan den Rijn organiseert dit jaar geen eigen glazen huisactie. 

Lees meer

Extra uitzending NOS over Ebola op NPO2

npo2De NOS besteedt vanavond in een extra televisie-uitzending op NPO 2 aandacht aan feiten en fabels over de dodelijke ziekte Ebola die West-Afrika teistert. 

Lees meer

Overgang Caiway gevolg verkoop deel aandelen Cogas Kabel

cogasDe overgang naar Caiway van de kabeltelevisiediensten bij Cogas die nu nog door Ziggo worden verzorgd, lijkt een logisch gevolg van de verkoop van de helft van Cogas-kabel aan de eigenaar van Caiway

Lees meer

Kort medianieuws 24 oktober 2014

  • 3fmTien jaar radiomaken heeft Giel Beelen niet alleen professioneel, maar ook als mens veel goed gedaan. "Ik was typisch een jongen van het zolderkamertje: slecht in het aankijken van mensen, vooral communiceren via de microfoon"
Lees meer

Zenders Vlaamse Digitenne-variant nog steeds in de lucht

internettvOok al is aanbieder Teletenne, de Vlaamse variant van Digitenne, sinds 31 maart gestopt met uitzenden, de zenders van Teletenne zijn nog steeds 'on air'.

Lees meer

Naast VRT moet ook RTBF bezuinigen

televisieDe RTBF, de publieke omroep van Franstalig België, moet volgend jaar 5,9 miljoen euro besparen. Dat heeft de regering van de Franse gemeenschap in België beslist.

Lees meer

Kort medianieuws 21 oktober 2014

  • vrtHet team Vlaamse Bouwmeester heeft de vijf geselecteerde ontwerpteams voor het nieuwe VRT-gebouw bekendgemaakt.
Lees meer

Luistercijfers: 538 blijft marktleider

kijkcijfersDe luistercijfers van het Nationaal Luister Onderzoek over de periode augustus - september 2014 zijn bekendgemaakt door Stichting Nationaal Luister Onderzoek (NLO). Radio 538 blijft in deze meting marktleider 

Lees meer

Vlaamse tv-zender VTM stopt met Teletekst

afstandsbedieningDe Vlaamse commerciële tv-zender VTM stopt eind deze maand met het aanbieden van Teletekst. Vanaf 1 november kunnen gebruikers voor alle info terecht op hun website.

Lees meer

Kort medianieuws 19 oktober 2014

  • caiwEen goed werkend automatisch blussysteem heeft zaterdagavond bij CAIW in Naaldwijk een brand in de kiem gesmoord. Het vuur was in een technische ruimte ontstaan.  
Lees meer

Kort medianieuws 17 oktober 2014

  • microfoonDe winkelketen HOBO Hifi is vrijdagmiddag failliet verklaard door de rechter. Het bedrijf heeft vier vestigingen in Gelderland en het hoofdkantoor in Geldermalsen.
Lees meer

Pagina 1 van 124