: Overige nieuws
 
 

Kort medianieuws 28 juli 2014

  • internettvHet aanbod van de video-on-demand-dienst Videoland Unlimited wordt uitgebreid met films en series van distributeur Benelux Film Distributors (BFD).
Lees meer

Provinciebestuurder Gelderland boos op Internetproviders

glasvezelDe Gelderse gedeputeerde Van Dijk haalt in een blog op de website van de provincie Gelderland fel uit naar internetproviders, zoals UPC en KPN.

Lees meer

Ook RTV Noord komt met meldpunt voor slecht bereik '112'

telefonieIn navolging van Omroep Gelderland, opende de regionale omroep van Groningen, RTV Noord, vrijdag ook een meldpunt Geen112.

Lees meer

Kort medianieuws 26 juli 2014

  • tvkijkenHet tv-programma Vermist, dreigt van de buis te verdwijnen. De publieke omroep vindt het tijd voor vernieuwing. 
Lees meer

Kort medianieuws 25 juli 2014

  • telefonieVeel aanbieders van mobiele telefonie zijn op hun website onduidelijk over de houdbaarheid van het beltegoed en de manier waarop ze afronden bij abonnementen.
Lees meer

SKO: Digitale tv in 84% huishoudens

internettv

84% van de Nederlandse huishoudens is voorzien van digitale televisie op één of meer toestellen. In de tweede helft van 2013 was het percentage digitale ontvangst 83%. 

Lees meer

Kort medianieuws 24 juli 2014

  • nosJeroen Wollaars wordt de nieuwe correspondent in Berlijn voor de NOS. Hij verhuist deze winter naar de Duitse hoofdstad. Wollaars is ruim zeven jaar verslaggever voor de NOS.
Lees meer

3voor12Gelderland werkt samen met Zwarte Cross Radio

radioDe evenementenzender Zwarte Cross Radio en 3voor12Gelderland werken dit jaar samen op het festival de Zwarte Cross. De samenwerking komt onder andere tot uiting in een gezamenlijk radioprogramma

Lees meer

Augustus is 'Maand van de themazenders'

afstandsbedieningOnder het motto ‘Kijk eens wat anders’ is gedurende de maand augustus een twaalftal Nederlandse themazenders gratis te zien bij kabelexploitanten Ziggo, UPC, Caiway en Delta Digitale TV.

Lees meer

"Geen eigen programma's meer VRT OP12"

vrtOP12, het derde televisienet van de Vlaamse openbare omroep VRT, zal geen eigen inhoud meer maken. De zender zal enkel nog gebruikt worden voor de ontkoppeling van Ketnet en Canvas, het tweede VRT-net.

Lees meer

'Zeezender-maand' bij 192TV

192tvDe muziekzender 192TV staat de gehele maand augustus in het teken van de zeezenders. 31 augustus staat voor altijd in het geheugen van muziekliefhebbers gegrift als ‘The Day The Music Died’

Lees meer

Pagina 1 van 116