: Overige nieuws
 
 

Samenwerking noodzakelijk voor beter bereik 112

telefonieTelecomproviders en gemeenten moeten beter gaan samenwerken om de mobiele bereikbaarheid van 112 te verbeteren. Dat zeiden providers KPN en Vodafone afgelopen week tijdens een hoorzitting

Lees meer

Bezuinigingen VRT, vakbonden plannen acties

vrtDe vakbonden van de Vlaamse openbare omroep VRT gaan maandag 22 september actie voeren vanwege de voorgestelde bezuinigingen bij de VRT.

Lees meer

FIA Formula E live op FOX Sports

afstandsbedieningAboneezender FOX Sports doet dit seizoen rechtstreeks verslag van het eerste FIA Formula E Championship, de enige autosportklasse met volledig elektrisch aangedreven auto’s.

Lees meer

Music for Live 2014 gestart

studiobrusselDeze week heeft VRT Studio Brussel het startschot gegeven voor een nieuwe editie van zijn jaarlijkse solidariteitsactie Music for life. Ook dit jaar kan wie dat wil geld inzamelen voor een zelfgekozen goed doel.

Lees meer

Golf: KLM Open live op radio en televisie

tvkijkenDit weekeinde vindt in Zandvoort de KLM Open Golf plaats. De KLM Open is onderdeel van de European Golf Tour. De wedstrijden zijn dit weekeinde live te volgen op radio- en televisie.

Lees meer

Kort medianieuws 11 september 2014

  • internettvDe waarde van televisie is onder meer door sociale media toegenomen. Door het toenemend aantal apparaten en nieuwe technologieën worden consumenten en adverteerders nog beter bediend dan voorheen
Lees meer

Kort medianieuws 10 september 2014

  • coaxkabelKijkers in Hoek van Holland kunnen vanaf deze week WOS TV digitaal ontvangen via kabelbedrijf UPC. De WOS was al analoog in de badplaats te zien
Lees meer

Tsjechië - Nederland live bij NOS op radio en televisie

voetbalHet Nederlands elftal komt in de eerste wedstrijd van de kwalificatiereeks voor het EK voetbal 2016 in Frankrijk uit tegen Tsjechië. De NOS doet rechtstreeks verslag via radio en televisie.

Lees meer

Kort medianieuws 9 september 2014

  • sbsnederlandDe Amerikaanse mediatycoon John Malone heeft belangstelling voor SBS Nederland. Dat meldt De Telegraaf.
Lees meer

Regio-omroepen ontvangen ruim 1000 'geen112'-meldingen

telefonie
Vier regionale omroepen overhandigen dinsdag ruim duizend meldingen die zijn binnen gekomen bij de Meldpunten #Geen112. Omroep Gelderland, RTV Noord, Omroep Zeeland en RTV Drenthe hebben de afgelopen maanden meldpunten opgericht.

Lees meer

Kort medianieuws 8 september 2014

  • kijkcijfersDe introductie van tien nieuwe boeren heeft de eerste aflevering van KRO-programma Boer Zoekt Vrouw (BZV) in het nieuwe seizoen zondagavond ruim 3,3 miljoen kijkers opgeleverd.
Lees meer

Pagina 1 van 120