: Overige nieuws
 
 

Kort medianieuws 1 oktober 2014

  • internettvNLziet baart veel betrokkenen zorgen. Het begin juli gelanceerde betaalde terugkijkplatform van de NPO, RTL en SBS valt bij met name publieke omroepen slecht in de smaak, schrijft De Telegraaf woensdag.
Lees meer

Digitenne breidt aanbod uit met VRT KetNet/OP12

kpnDigitenne van KPN heeft haar aanbod met ingang van vandaag uitgebreid met de Vlaamse publieke televisiezender VRT KetNet/OP12. Ook heeft Digitenne de vijf Vlaamse publieke radiozenders toegevoegd. 

Lees meer

Champions League: Apoel Nicosia - Ajax live op NPO 3

voetbalNPO 3 en NPO Radio 1 zenden vanavond de wedstrijd in de Champions League tussen Apoel Nicosia en Ajax uit Amsterdam live uit.

Lees meer

Kort medianieuws 30 september 2014

  • vrtPaul Peyskens wordt de nieuwe netmanager van VRT Canvas. Hij volgt Mark Coenen op, die eerder dit jaar opstapte. Peyskens tekende samen met Elly Vervloet de krijtlijnen uit van het nieuwe Canvas
Lees meer

Luistercijfers juli/augustus: 538 blijft marktleider

kijkcijfersDe luistercijfers van het Nationaal Luister Onderzoek (NLO) over de periode juli / augustus 2014 zijn dinsdag bekendgemaakt door Stichting Nationaal Luister Onderzoek. Radio 538 blijft in deze periode marktleider

Lees meer

ACM legt KPN boete van 2,7 miljoen euro op

kpnDe Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft KPN een boete opgelegd van 2,7 miljoen euro voor het benadelen van concurrenten bij een doorschakeldienst voor de zakelijke markt. 

Lees meer

Kort medianieuws 29 september 2014

  • internettvMet het accepteren van de privacyvoorwaarden bij de installatie van een smart-tv geven consumenten toestemming aan fabrikanten om standaard hun kijkgedrag te monitoren.
Lees meer

SBS begint nieuwe tv-zender: SBS9

sbsnederlandSBS Nederland start een nieuwe televisiezender: SBS9. Dit heeft SBS-programmadirecteur Remko van Westerloo bekend gemaakt.

Lees meer

Omroepplatform 'Spreekbuis.nl' krijgt herstart

internetSinds gisteren is de website Spreekbuis.nl nieuw leven in geblazen. Na 70 jaar werd het omroepvakblad Spreek'buis vorig jaar wegens bezuinigingen nog opgeheven. 

Lees meer

Kort medianieuws 27 september 2014

  • afstandsbedieningDe teletekst-service van de Tweede Kamer via NOS Teletekst wordt met ingang van 17 oktober beeindigd. Alle informatie van de Tweede Kamer is te vinden via de website www.tweedekamer.nl
Lees meer

3FM in teken van jaren 90

3fmVanaf vandaag 18.00 uur hoor je op de publieke radiozender 3FM een week lang de leukste, beste en meest bijzondere tracks uit de jaren 90, bepaald door de luisteraars. De 3FM dj’s en luisteraars vertellen hoe, waar en vooral met welke muziek zij hun jaren 90 beleefden.

Lees meer

Pagina 1 van 121