: Overige nieuws
 
 

Twee omroepen in race voor licentie Krimpenerwaard

lokaleomroepIn de nieuwe gemeente Krimpenerwaard zijn twee lokale omroepen in de race voor één uitzendlicentie: RTV Krimpenerwaard en Vlistam.

Lees meer

Regio-omroepen halen 2,5 miljoen euro op voor voedselbank

mediaDe finaledag van de landelijke inzamelactie van de regionale omroepen Samen voor de Voedselbank is vrijdagavond afgesloten met een eindstand van 2,5 miljoen euro.

Lees meer

Zeven lokale omroepen in regio Zwolle gaan samenwerken

lokaleomroepDe oprichting van de streekomroep ‘RMC De Nieuwe Hanze’ is een feit. Vrijdagochtend hebben de bestuurders van zeven lokale omroepen uit de regio de statuten ondertekend

Lees meer

Kort medianieuws 19 december 2014

  • 3fmsrNa de eerste 24 uur in het Glazen Huis hebben Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuuren al ruim een miljoen euro binnengehaald voor Serious Request.
Lees meer

PDC WK Darts weer van start op RTL7

rtl7RTL 7 zendt vanaf vanavond tot en met 4 januari het WK Darts van de PDC uit. Aan het WK doen onder meer de Nederlanders Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen mee. 

Lees meer

VVD stelt vragen over rol L1 bij brand Roermond

l1De VVD in de Tweede Kamer heeft aan staatssecretaris Sander Dekker van Media kritische vragen gesteld over de rol van L1 als calamiteitenzender naar aanleiding van een grote brand in Roermond.

Lees meer

Kort medianieuws 18 december 2014

  • lokaleomroepDe lokale omroep van de gemeente Westlabd, WOS TV en WOS Radio, zijn sinds deze week ook te zien via interactieve televisie van KPN, Telfort en XS4ALL 
Lees meer

NPO 3FM Serious Request vanavond van start

3fmsrVanavond gaat NPO 3FM Serious Request van start en laten dj's Coen Swijnenberg, Domien Verschuuren en Gerard Ekdom zich voor 3FM Serious Request opsluiten in het Glazen Huis in Haarlem. 

Lees meer

NPO Radio 2 komt met nieuwe programmering

nporadio2NPO Radio 2 start het nieuwe jaar met zes nieuwe programma’s. Vanaf 3 januari heeft vooral het Radio 2-weekend een nieuw geluid. Dit bericht de publieke radiozender in een persbericht.

Lees meer

Netflix beschikbaar bij Belgische digitale tv-aanbieder

internettvSinds kort is de streamingvideo-dienst beschikbaar via de decoder voor het digitale televisie-aanbod van de Belgische aanbieder Proximus (voorheen Belgacom).

Lees meer

Kort medianieuws 17 december 2014

  • bbcDe Brit Chris Denning (73), een vroegere dj van de BBC-radio, is gisteren veroordeeld tot dertien jaar cel wegens seksueel misbruik.
Lees meer

Pagina 1 van 129