: Overige nieuws
 
 

'CvdM' toezichthouder op Netflix in Europa

internettvHet Nederlandse Commissariaat voor de Media (CvdM) is de mediatoezichthouder op Netflix in Europa geworden. Dat blijkt uit het registratiebesluit dat het Commissariaat vandaag heeft gepubliceerd

Lees meer

Kort medianieuws 2 maart 2015

  • agentschaptelecomAgentschap Telecom heeft het afgelopen weekend meerdere piratenzenders uit de lucht gehaald. Dat gebeurde in Saasveld, Wierden en Rossum.
Lees meer

Samenwerking tussen Omroep West en lokale omroep Westland

rtvwestOmroep West en de lokale omroep WOS, zijn vandaag gestart met een nauwe samenwerking. Omroep West wil op deze manier nóg meer nieuws uit Westland en Midden-Delfland halen. 

Lees meer

RADIONL viert jubileum uitgebreid

radionlVandaag bestaat muziekzender RADIONL precies tien jaar. Dat zal uitgebreid worden gevierd bij de zender, die in grote delen van Nederland succes heeft met vooral Nederlandstalige muziek.

Lees meer

Kamervragen over storing digitale televisie Ziggo

coaxkabelHet CDA en de PvdA in de Tweede Kamer hebben het kabinet vragen gesteld over de slechte ontvangst van televisiezenders bij kabelmaatschappij Ziggo.

Lees meer

Kort medianieuws 27 februari 2015

  • talpaDe Britse commerciële televisiezender ITV voert exclusieve gesprekken met mediabedrijf Talpa van John de Mol over een mogelijke overname. 
Lees meer

Kort medianieuws 25 februari 2015

  • kpnKPN ziet op termijn mogelijkheden om meer plattelandsgebieden op 'snel internet' aan te sluiten. Nieuwe technieken maken het mogelijk om ook afgelegen gebieden sneller op de digitale snelweg aan te sluiten.
Lees meer

Gedwongen ontslagen bij Groot Nieuws Radio

gnrBij de Christelijke commerciële radiozender Groot Nieuws Radio verdwijnen 4 tot 4,5 voltijdbanen. Daarnaast heeft het christelijke radiostation op korte termijn 600.000 euro nodig om te kunnen overleven.

Lees meer

Kort medianieuws 24 februari 2015

  • kijkcijfersDe Oscaruitreiking van zondag is matig bekeken. In de Verenigde Staten schakelden 36,6 miljoen Amerikanen in op het spektakel, 16 procent minder dan vorig jaar.
Lees meer

Kort medianieuws 23 februari 2015

  • rechtszaakRadar (AVROTROS) mag vanavond in de uitzending berichten over Stichting Loterijverlies. De rechter heeft dat zojuist besloten naar aanleiding van het kort geding dat de stichting aanspande.
Lees meer

Kort medianieuws 21 februari 2015

  • kijkcijfersDe tv-programma's van Omrop Fryslân TV worden steeds minder bekeken. De kijkcijfers staan er slecht voor en binnen de omroep wordt al jaren gepoogd het tij te keren.
Lees meer

Pagina 1 van 133