: Overige nieuws
 
 

Kort medianieuws 29 augustus 2014

  • lokaleomroepDe verschillende politieke partijen in Almere lijken niet overtuigd van de noodzaak om de lokale omroep meer subsidie te geven. De voorzitter van RTV Almere deed donderdagavond haar verhaal in een Ronde Tafel Gesprek,
Lees meer

Radio 10 start tweede radiozender op DAB+

radio10Vanaf vandaag start de commerciële radiozender Radio 10 met een nieuw radiostation dat uitsluitend via een nieuwe digitale DAB+ radio te beluisteren is. Onder de naam Radio 10 Gold wordt er een programma uitgezonden met alleen de grootste hits uit de 60’s & 70’s.

Lees meer

Kunzeler benoemd tot netmanager NPO 3

npo3Suzanne Kunzeler – verantwoordelijk voor de kinderprogrammering NPO Zapp en NPO Zappelin – is nu ook benoemd tot netmanager van NPO 3. Zij nam deze functie de afgelopen maanden al waar. Dit bericht de NPO in een persbericht.

Lees meer

Veel lokale omroepen gaan samenwerken

lokaleomroepDeze week zijn er veel initiatieven tot samenwerking tot stand gekomen bij de diverse lokale omroepen in Nederland. Het gaat hierbij om het voornemen van vergaande samenwerking op het gebied van het maken van programma's tot een complete fusie van lokale omroepen.

Lees meer

Returnwedstrijden Europa League op RTL7 en FOX Sports

voetbalVier Nederlandse clubs komen vanavond in actie in de returnwedstrijden van de play-offs Europa League. Feyenoord, PSV, FC Twente en PEC Zwolle vechten voor een plaats in de groepsfase. De wedstrijden zijn live te volgen via RTL7 en FOX Sports.

Lees meer

Kort medianieuws 28 augustus 2014

  • sport1Sport1 zet aanstaande zondag de deur open voor een groot gedeelte van Nederland. Sport1 Select is van 18.30 tot 23.15 uur gratis te bekijken bij de meeste kabelaanbieders en dat betekent dat de kijker live kan genieten van FC Barcelona en Real Madrid.
Lees meer

Zeezendermaand: Live Radio vanuit Museum RockArt

radioluisterenVandaag en morgen wordt er vanuit Museum Rockart in Hoek van Holland live radio gemaakt. De uitzendingen zijn te horen via 192 Radio. 192 Radio is te horen via Internet en vandaag en morgen ook via diverse middengolffrequenties van Radio Paradijs

Lees meer

LIRA wint rechtszaak van kabelaars

rechtszaakDe rechtbank van Amsterdam heeft geoordeeld dat een aantal grote kabelbedrijven al bijna 2 jaar lang inbreuk maakt op de auteursrechten van schrijvers, door zonder hun toestemming televisieprogramma’s en films aan hun abonnees aan te bieden.

Lees meer

Kort medianieuws 27 augustus 2014

  • lokaleomroepLokale omroep Schagen FM is dinsdag weer een aantal uur uit de lucht geweest door een grote stroomstoring aan de Julianalaan in Schagen.
Lees meer

Kort medianieuws 26 augustus 2014

  • kijkcijfersDe eerste uitzending van het nieuwe seizoen van RTL Late Night heeft gisteravond ruim 1 miljoen kijkers getrokken. Hiermee staat de talkshow van Humberto Tan in de top 10 van best bekeken programma's van de maandag
Lees meer

Zendermanager Kees Toering vertrekt bij de NPO

npoKees Toering, zendermanager van NPO Radio 2 en NPO Radio 5 Nostalgia, vertrekt per 1 januari bij de Nederlandse Publieke Omroep. Na 19 jaar bij de NPO is Toering toe aan een nieuwe stap in zijn loopbaan.

Lees meer

Pagina 1 van 119